Otevření balíkového depa Geis v Praze – Štěrboholech

30 dubna 2019, 23:01

Již dva měsíce po otevření nové pobočky pro balíkovou logistiku ve Velkých Přílepech přestěhovala skupina Geis na konci dubna i svoji balíkovou pobočku obsluhující severní části středních Čech a Prahy z Měšic do pražských Štěrbohol.

Geis dopravce

„Pobočka v Měšicích, která sloužila od roku 2012, již neodpovídala plně standardům skupiny, a rozšíření v tomto objektu nebylo možné. Proto jsme se rozhodli pro stěhování, které nám navíc umožnilo optimalizovat přepravní síť a zkrátit některé dojezdové trasy,“ vysvětluje Jaromír Roušavý, regionální provozní ředitel Geis Parcel CZ.

Nová pobočka leží v těsné blízkosti Štěrboholské spojky a Průmyslové ulice. Pobočka prošla značnými stavebními úpravami a vyhovuje plně balíkové logistice. Hala pro třídění zásilek má rozlohu zhruba 2.000 m² a mimo dostatečného počtu dveří pro vykládku a nakládku rozvozových vozidel jsou zde tři brány pro kamiony. Administrativní zázemí se rozkládá na ploše 150 m².

„Všichni stávající zaměstnanci i naši dopravci nám zůstali věrní, tak že naši zákazníci by neměli změnu pocítit, a když, tak v tom dobrém smyslu. “ dodává Jaromír Roušavý.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!