Traktory Zetor vyráží na turné po Rumunsku

23 dubna 2019, 14:17

V polovině dubna odstartoval rumunský distributor Zetor Tractors turné traktorů v další zemi. Traktory Zetor představil na jubilejním 25. ročníku veletrhu Agraria.

Traktory Zetor v Rumunsku

Veletrh Agraria je nejen prvním z veletrhů, na kterém jsou traktory Zetor v Rumunsku k vidění, ale patří také k nejvýznamnějším v oblasti Sedmihradska a celkově středu země. Každoročně ho navštíví více než 23 tisíc návštěvníků a Zetor patří k třístovce vystavovatelů prezentujících tamějším farmářům své stroje.

„Letos jsme se zaměřili na prezentaci tří modelů, u nichž předpokládáme, že by mohly nejlépe odpovídat potřebám rumunských zákazníků. U našeho stánku jsme proto představili MAJOR CL 80 v novém designu, PROXIMU HS 120 a FORTERRU 140. Největší úspěch měl u více než 1 500 návštěvníků stánku právě nový model MAJOR. Návštěvníci využili hojně také služby našeho poradce. Ten je zákazníkům k dispozici pro řešení jejich problémů a konzultaci metod práce,“ uvádí Kristina Drienovski ze společnosti S.C. ZETOR TRACTOR SRL.

Jízda Zetoru po rumunských veletrzích ale zdaleka nekončí, konkrétně v květnu je lze vidět na veletrzích Agro Pitesti, Agriplanta a Timagralim, v září na veletrhu Agromalim a AGRO BRAILA a naposled na přelomu října a listopadu na veletrhu INDAGRA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!