Sériové uvedení nového vzduchového pérování ECO Air

3 dubna 2019, 13:31

Od května 2019 zavádí firma BPW do sériové produkce nové vzduchové pérování BPW ECO Air v provedení s novou kotoučovou brzdou ECO Disc TS2 nebo známou bubnovou brzdou ECO Drum.

BPW ECO Air

BPW ECO Air je nová generace podvozku BPW. Je lehčí, všestrannější, ekonomičtější a celkově nově od základu promyšlený. Obě známá provedení „ECO Air Compact“ a „ECO Air Compact HD“ budou nahrazena novým provedením „ECO Air“. Sériové uvedení s novou kotoučovou brzdou BPW ECO Disc TS2 I osvědčenou bubnovou brzdou ECO Drum bude následovat od května 2019.

Časový harmonogram:

Od února 2019:

Pro hladký přechod jsou připraveny převodníky (staré provedení ECO Air Compact / ECO Air Compact HD a odpovídající nové provedení ECO Air).

Od března 2019:

Nové a stávající zakázky s ECO Air Compact / ECO Air Compact HD, s potvrzeným termínem dodání od 19. týdne 2019, budou po konzultaci se zákazníkem již s novým provedením ECO Air.

Od května 2019:

V období 6 týdnů budou všichni zákazníci postupně převáděni na novou generaci ECO Air. Konkrétní termín převodu bude včas sdělen. O převodu vašich zakázek budete informováni také prostřednictvím potvrzení objednávky.

Po převodu budou všechny dodávky s novým provedením vzduchového pérování ECO Air.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!