Delphi Technologies přichází s novinkou pro servisy v oblasti GDi testování a čištění

27 března 2019, 14:11

Přístroj nejnovější generace umožňuje testování přímého vstřikovače benzínu (GDi) i nepřímého vstřikování paliva (PFi) za pouhých pět minut. Přídavná řada ultrazvukového čisticího zařízení Delphi Technologies umožňuje servisům čistit uhlíkové usazeniny, což je u GDi motorů běžný servisní problém.

Hartridge Excalibur GDi Master.Delphi Technologies Aftermarket uvádí výrobní verzi Hartridge Excalibur GDi Master. Tento kompaktní stolní přístroj, představený jako prototyp na Automechanice Frankfurt 2018 zvládne otestovat GDi i PFi, je nejnovějším přírůstkem servisního programu GDi, vedle řady ultrazvukových čisticích zařízení. Společně s OE čerpadly, vstřikovači a servisními sadami pro oblíbené aplikace PSA, elektronickými a hydro mechanickými diagnostickými nástroji pro všechny značky a možnostmi školení tato nová funkce poskytuje dílnám další vysoce kvalitní a nákladově efektivní cestu k rostoucímu a ziskovému trhu služeb vstřikování benzinového paliva.

Testování GDi a PFi systémů za pouhých pět minut

Hartridge Excalibur GDi Master, jako jedno z univerzálních testovacích zařízení nové generace, umožňuje dílnám diagnostikovat GDi, cívkové i piezo varianty až po 235 barů, jakož i technologii PFi vstřikovače. Díky využití oceňované platformy a softwaru magmahTouch, stejné jako u řady Sabre CRi a Toledo HEUi Master umožňuje zařízení typu „plug and play“ komplexní testování za pouhých pět minut.

Použitím technologie plné doby odezvy události (FERT) dokáže Excalibur GDi Master testovat správný příjem paliva a načasování vstřiku, dva kritické parametry pro GDi technologie. Přístroj také disponuje integrovanou funkcí zpětného proplachování k očištění vstřikovače od nečistot před testováním, jedinečným modulem analýzy postřiku umožňujícím ověřit, zda je profil nebo vzor postřiku z trysky správný a podrobnou knihovnou automatizovaných a prověřených testovacích plánů Hartridge, takže se celý balíček rychle a snadno používá.

Ultrazvukové čistící zařízení umožňuje servisům čištění uhlíkových usazenin
Protože jsou GDi vstřikovače umístěny uvnitř komory spalovacího motoru, jsou náchylné k intenzivnímu hromadění uhlíku. Aby si Hartridge si s touto stále častější servisní závadou poradil, nabízí také řadu ultrazvukových čisticích nádrží z nerezové oceli. Pomocí čistících cyklů trvajících jednu až tři minuty dokážou rychle odstranit odolné uhlíkové usazeniny, čímž zajistí důkladnější a rychlejší čištění než jiné metody.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!