Kde se chystá Hankook prezentovat pneumatiky pro autobusy a nákladní vozidla v roce 2019?

6 března 2019, 10:19

Hankook letos představí své portfolio pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla na akci Truck Grand Prix na závodním okruhu Nürburgring, během veletrhu Commercial Vehicle Show v britském Birminghamu, na italském veletrhu Autopromotec v Bologni a třeba i v Mnichově během veletrhu Transport Logistic.

Hankook se chystá na veletrhy v roce 2019

Výrobce pneumatik plánuje svoji účast na více než 15 evropských veletrzích a akcích, týkajících se autobusů a nákladních vozidel.

Také letos představí výrobce prémiových pneumatik svá optimalizovaná řešení pro mnohé aktuální výzvy v segmentu autobusů a nákladních vozidel. Svůj sortiment nákladních a návěsových dezénů výrobce prezentoval již letos koncem února na rakouské akci AutoZum v Salzburgu a během italského veletrhu Transpotec ve Veroně.

V první polovině roku následuje účast na veletrhu užitkových vozidel na birminghamském výstavišti National Exhibition Centre (NEC), kde se od 30. dubna do 2. května Hankook představí na veletržním stánku 5B50. Poté následuje účast na důležitém veletrhu Autopromotec v Bologni od 22. – 26. května, v hale 20 na stánku A70. Kromě toho uvidíme pneumatiky Hankook letos v létě od 19. – 21. července již popáté ve velkém stánku na akci ADAC Truck Grand Prix na závodním okruhu Nürburgring.

To nejlepší z produktů, které budou na akcích k vidění, jsou mimo jiné pneumatiky pro smíšený provoz, doplňující stávající produktovou sérii Smart Work, určenou pro staveniště. Dále se můžete těšit na pneumatiky pro autobusy Smart City AU04+ v rozměru 315/60 R 22.5, které se mimo jiné používají k provozu městských elektrických autobusů.

Pneumatiky Hankook dále uvidíme v květnu na maďarském veletrhu Bus Expo v Budapešti a na německém veletrhu Transport Logistic od 4. – 7. června, jakož i na francouzském veletrhu Solutrans v Lyonu od 19. – 23. listopadu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!