Americké publikum ocenilo nový design traktorů Zetor

5 března 2019, 9:15

Traktory Zetor pokračují ve své jízdě po zahraničních veletrzích. V období od 13. do 16. února se zúčastnily veletrhu National Farm Machinery Show (NFMS) v Louisville v americkém Kentucky.

Traktory Zetor v USA

Veletrh NFMS je jedním z největších veletrhů s agrární technikou v USA. Ročně si jej nenechá ujít více než 300 tisíc návštěvníků. Na akci je ke zhlédnutí 920 výstavních expozic. Zetor na veletrhu prezentoval traktory modelových řad: MAJOR, PROXIMA i FORTERRA. Americké veřejnosti byl představen také MAJOR HS 80. Právě MAJOR HS ohromil novým designem, který byl do sériové výroby zaveden v polovině loňského roku. Ostatní modelové řady traktorů ZETOR budou v tomto trendu následovat, kdy na přelomu roku 2019 a 2020 plánuje ZETOR představit modelovou řadu PROXIMA v novém designu.

„Severní Amerika je pro ZETOR důležitým trhem, na kterém se pohybuje již 40 let. Nenecháváme si proto ujít příležitosti podporující prodej traktorů a již popatnácté jsme se zúčastnili také tohoto veletrhu. Zákazníci oceňují u našich traktorů zejména sílu a odolnost, jednoduché ovládání, snadnou servisovatelnost a nízké provozní náklady. V loňském roce se nám v Severní Americe dokonce podařilo celkové prodeje navýšit a posílit tak pozice značky na trhu,“ uvádí Mike Boucher, Director of Sales & Operations, Zetor North America.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!