DRiV se během letošního roku odštěpí od společnosti Tenneco

15 února 2019, 16:09

Společnost Tenneco oznámila název budoucí veřejně obchodované společnosti DRiV Incorporated, působící v oboru náhradních dílů a autopříslušenství, která vznikne ve druhé polovině letošního roku poté, co se společnost Tenneco rozštěpí na dvě nezávislé společnosti.

Logo DRiVPo odštěpení bude společnost DRiV fungovat jako jeden z největších globálních dodavatelů různých značek a také jako jeden z největších globálních výrobců originálních autodílů a brzdových součástek pro trh s náhradními díly pro osobní a nákladní vozidla. Sídlo společnosti se bude nacházet v blízkosti Chicaga.

Logo DRiV v provedení černé, červené a stříbrné propojuje společnost s její bohatou historií na poli výkonu. Celkově sebevědomý design obsahuje kruhové tvary připomínající tachometr, jež evokuje rychlost, sílu a posouvání hranic. Styl písma je čistý, dynamický a perspektivní.

Motorparts

Podnik vejde v povědomí jako „Motorparts“. Jeho úkolem bude vyvíjet, vyrábět a distribuovat široké portfolio produktů na globálním trhu s náhradními díly pro motorová vozidla. Její portfolio zahrnuje značky Monroe®, Champion®, Öhlins®, MOOG®, Walker®, Fel-Pro®, Wagner®, Ferodo® Rancho®, Thrush®, National®, Sealed Power®, Axios® a další.

Po akvizici společnosti Federal-Mogul v říjnu roku 2018 se nyní očekává dokončení rozštěpení společnosti Tenneco na dvě nezávislé společnosti ve druhé polovině roku 2019. Po rozštěpení se budou zbývající podniky společnosti Tenneco soustředit na technologii hnacích soustav a společnost si ponechá název Tenneco.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!