Iveco se na veletrhu Brussels Motor Show zaměřilo na udržitelné technologie

29 ledna 2019, 9:58

Společnost Iveco představuje své portfolio udržitelných řešení pro všechny aplikace v segmentu lehkých a středních užitkových vozidel se specifickým zaměřením na špičkovou technologii Natural Power CNG (stlačený zemní plyn).

Iveco se na veletrhu Brussels Motor Show

Společnost Iveco vystavovala na 96. ročníku veletrhu Brussels Motor Show, která se konala v Bruselu (EXPO) od 18. do 27. ledna 2019. Letošní stánek byl zaměřen na řadu lehkých a středních užitkových vozidel s technologií Natural Power CNG.

Vystavovaná vozidla na zemní plyn – dodávka Daily s polovinou oken, podvozek Daily s kabinou a platformou, dodávka Daily pro doručování balíků a střední nákladní vůz Eurocargo – ukazují, že portfolio Iveco Natural Power dokáže pokrýt pestrou škálu aplikací.

Iveco se na veletrhu Brussels Motor Show, řada Daily

Nejnovější generace řady Daily 4×4 nabízí kompletní řadu silničních i terénních vozidel a uvádí první sedmitunové vozidlo GVW 4×4 na trhu s užitečným zatížením až 4.300 kg. Výstavu na stánku pak završila Daily Hi-Matic s vysoce účinným naftovým motorem a vyspělou osmistupňovou automatickou převodovkou, které v sobě snoubí extrémně nízké emise s bezkonkurenčním požitkem z jízdy.

 

Řešení společnosti pro městská centra a příměstskou dopravu na stánku staví na exkluzivní převodovce Iveco Hi-Matic. Daily Hi-Matic Natural Power, první lehké užitkové vozidlo s 3,0l motorem na CNG a osmistupňovou automatickou převodovkou v celém odvětví, nabízí v městských oblastech vyvážené spojení nízkoemisního paliva a skvělé ovladatelnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!