Nový základový plnič Glasurit na všechny podklady

25 ledna 2019, 10:43

Produkty, které se dají flexibilně používat, pomáhají autoservisům a lakovnám, aby své procesy realizovali efektivněji a postupovali ještě hospodárnější. Glasurit společnosti BASF, proto vyvinul nový Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP.

Glasurit autoservisům a lakovnám nabízí nejen kvalitní, ale také trvanlivý základový plnič, který má antikorozní ochranu. Jeho specifické vlastnosti jej činí nepostradatelným v autoservisech a lakovnách opravujících nákladní a užitkové automobily.

Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EPGlasurit 801-705 CV HS základový plnič EP přilne na všechny podklady a díky svému vysokému podílu pevných částic jej lze flexibilně používat nejen v dvouvrstvé, ale i v třívrstvé skladbě lakování. Tím vytváří základ nejen pro trvanlivé lakování. Může se dotónovat Glasurit 568-408 CV základovou tónovací pastou tak, aby odpovídal pozdější nanášenému odstínu vrchního laku.

Tento koncept stupňů šedi zajišťuje nejen vysokou přesnost odstínu, ale i ještě větší efektivnost procesu lakování a to díky snížení spotřeby vrchního laku.

Glasurit tímto novým HS základovým plničem zajišťuje i to, že autoservisy a lakovny, provádějící opravy užitkových a nákladních vozidel, budou splňovat platné předpisy a směrnice o životním prostředí a současně získají produkt, který budou moci flexibilně používat a rychle docílit požadovaného výsledku lakování.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!