Nový marketingový ředitel pro sekci nákladních pneumatik v Hankook Tire Europe

16 ledna 2019, 11:31

V Hankook Tire Europe byl Guy Heywood jmenován novým ředitelem pro marketing a strategický rozvoj v segmentu pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla.

Hankook Tire Europe : Guy Heywood

Na svoji pozici nastupuje z pozice obchodního a servisního ředitele nákladních pneumatik pro Severní Evropu v regionu Velká Británie a Irsko. Guy Heywood je nástupcem Seok-Yun Kima, který nastupuje na pozici jednatele zastoupení výrobce Hankook v Džiddahu, Saudské Arábii.

„Srdečně vítáme Guye v jeho nové roli marketingového ředitele nákladních a autobusových pneumatik a souvisejících služeb“, prohlásil Tony Lee, více prezident pro marketing a prodej Hankook Tire Europe. „Zároveň jsme rádi, že jsme ho mohli do této funkce jmenovat, protože díky jeho mimořádným a dlouholetým zkušenostem v oboru budeme moci pokračovat v budování pozice značky Hankook v tomto segmentu.“

Výrobce pneumatik si stanovil jasný cíl v následujících letech, a to důsledně zapracovat na rozvoji prémiového statusu svých pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla. Komunikací i realizací této nové strategie bude pověřeno celkem 13 obchodních zastoupení společnosti Hankook v Evropě.
­

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!