Schaeffler vydal katalog náhradních dílů „LuK spojky pro traktory 2019/2020“ 

19 prosince 2018, 9:38

Traktory a zemědělské stroje jsou v provozu nepřetržitě a musí zajistit spolehlivý výkon. Jsou navrženy tak, aby splňovaly zvláštní požadavky zemědělských podniků. Schaeffler vydal katalog s náhradními díly, které zajistí dlouhou životnost a efektivitu strojů.

LuK spojky pro traktory 2019/2020" od Schaeffleru

Schaeffler Automotive Aftermarket nabízí největší portfolio náhradních dílů a řešení oprav spojek traktorů pod značkou LuK. Snížení hluku a vibrací těchto komponent zajišťuje nepřetržitě plynulý provoz a současně zaručují lepší tlumení při všech otáčkách motoru.

Zejména u traktorů může být identifikace správného náhradního dílu často velmi náročným úkolem. V mnoha případech nelze určit, které součásti jsou potřeba vyměnit, dokud neodstraníte starou spojku. Odborníci od společnosti Schaeffler našli způsob, jak tuto podstatnou část údajů připravit způsobem, který je jasný a snadno srozumitelný a poté je úspěšně přenesen do katalogového formátu. To umožňuje snadné, rychlé a přesné určení správných dílů. Veškerý obsah je uveden v sedmi jazycích – v angličtině, němčině, francouzštině, italštině, španělštině, polštině a ruštině.

V tomto katalogu naleznou servisy více než 2.000 dílů pro traktory a zemědělské stroje od 112 mezinárodních výrobců – mezi nimi asi 1.000 sad LuK RepSets.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!