DB Schenker přináší revoluci v doručování s technologií what3words

13 prosince 2018, 16:32

Společnost DB Schenker oznámila integraci geolokační technologie what3words do portálu eSchenker, která zvýší efektivitu logistických operací tím, že umožní přesné doručování do jakéhokoliv čtverce na zemi o rozměrech 3×3 metry. 

DB Schenker přináší revoluci v doručování s technologií what3words

Integrace systému what3words umožní více než 110.000 klientům DB Schenker, kteří každý měsíc realizují přes 500.000 objednávek, optimalizovat jejich dodavatelský řetězec tím, že upřesní místo nakládky nebo vykládky pomocí trojslovné adresy.

Markus Sontheimer, CIO/CDO společnosti DB Schenker říká: „Naše spolupráce s what3words je dalším krokem DB Schenker při vytváření plně digitálního logistického ekosystému. Zejména v souvislosti s veletrhy nebo výstavami tato služba našim řidičům poskytuje přesná místa pro doručování, díky čemuž můžeme naše klienty obsloužit lépe a rychleji.“

Logistické společnosti se po celém světě potýkají s nepřesností v doručování. Velké areály jako jsou továrny, sklady, nebo místa konání různých akcí mají často několik vjezdů, což nesmírně ztěžuje vykládky na specifických místech. Portál eSchenker tak dláždí novou cestu pro logistický průmysl. Díky integraci nových technologií, jako je what3words, se zásilky na své místo určení dostanou bezpečně a včas, čímž udržují ten nejvyšší možný standard zákaznických služeb.

Deutsche Bahn do technologie what3words investovala v roce 2016, od té doby obě společnosti společně pracují na budoucnosti logistiky a přepravy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!