Společnost Tatra Trucks získala dvě prestižní ocenění

27 listopadu 2018, 14:40

Ve středu 21. listopadu se konal v reprezentativních prostorách rezidence pražského primátora slavnostní večer při příležitosti vyhlašování výsledků projektu Česká značka. Společnost Tatra Trucks se ve dvou kategoriích, Tradiční česká značka a Značka, na kterou jsou Češi nejvíce hrdí, umístila na prvním místě

Společnost Tatra Trucks získala dvě prestižní ocenění

Projekt Česká značka pořádá agentura CZECH TOP 100 ve spolupráci s výzkumnou agenturou Harmon Research. O výsledcích ankety o nejsilnějších českých značkách rozhodovala svým hlasováním široká veřejnost v rámci reprezentativního průzkumu. Na slavnostním večeru převzal ocenění v kategoriích Tradiční česká značka a Značka, na kterou jsou Češi nejvíce hrdí, Andrej Čírtek, tiskový mluvčí společnosti Tatra Trucks.

Kopřivnická Tatra Trucks své dobré jméno nadále upevňuje a angažuje se mimo jiné i ve společensky prospěšných projektech. Jde především o nové muzeum automobilů Tatra, které vznikne jako pobočka Muzea Novojičínska a bude ho provozovat Moravskoslezský kraj. U nového muzea nebude chybět ani restaurovaná národní technická památka v podobě motorového vlaku Tatra T 68 zvaného též Slovenská strela.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!