Nový kalendář firmy ZETOR spojuje křehkou krásu se silnými stroji

13 listopadu 2018, 13:38

Kalendáře ZETOR mají již dlouholetou tradici, každý výtisk je žádaným sběratelským kouskem. Každoročně vychází ve dvou edicích, a to v limitované, která umělecky propojuje krásu žen se silou stroje, a v produktové, která je zaměřená na stroje a jejich využití.

Zetor vytvořil nový kalendář pro rok 2019Obě edice vznikaly v polovině září v okolí Brna, rodném městě červených traktorů. Limitovaná čtyřstránková edice vyjadřuje, kde všude se dá využít síly, obratnosti a odolnosti traktorů Zetor. V hlavní rolích jsou letošní novinky ze stáje Zetor – MAJOR v novém designu, CRYSTAL HD, FORTERRA HD a PROXIMA HS. Produktový dvanáctistránkový kalendář je zasazen do reálného prostředí, kde traktory nachází své uplatnění – všech 6 modelových řad, které firma nyní ve svém portfoliu nabízí, můžete vidět na loukách, polích, lesích, parcích, ve dne i v noci.

„Produktový kalendář Zetor představuje naše aktuální portfolio v reálném terénu, ve kterém lze konkrétní modely bez problémů využít. Tímto pojetím chceme poukázat na to, že traktory Zetor jsou spolehlivými stroji za každé situace při různorodých činnostech,“ říká ke zvolenému motivu produktových kalendářů Petr Konštacký, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

Zetor vytvořil nový kalendář pro rok 2019Autorem a realizátorem kalendářů je slovenský fotograf Martin Fridner, který je pod jejich tvorbou podepsaný již počtvrté. V limitovaném verzi se objevila modelka Andrea Zlesáková, která v kalendáři pózovala již minulý rok, a vedle ní pak další dvě modelky Anna Szopa a Aneta Kalousková, které pózují třeba jako rybářky.

Kalendáře na rok 2019 jsou v prodeji na e-shopu a u autorizovaných prodejců značky Zetor, pár snímků z kalendáře a z průběhů focení si můžete pohlédnout v galerii.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!