Zákazníci testovali nový Stralis během akce „IVECO X-DAY“

4 listopadu 2018, 16:17

Společnost IVECO uspořádala 26. října 2018 v pískovně ve Valticích prezentační akci vozidel Stralis X-Way určených jak na silnici, tak do terénu. Pro zákazníky z České republiky, Slovenska a Rumunska byl připraven zajímavý program, během kterého si mohli zájemci na vlastní kůži vyzkoušet jízdní vlastnosti nových vozidel a zároveň získat potřebné technické a obchodní informace.

Akce IVECO X-DAY 2018

Společnost IVECO si pro svou akci pořádanou 26.10. 2018 nevybrala pískovnu ve Valticích náhodou. Nejen že areál nabízí ideální podmínky pro zkušební jízdy s plně naloženými sklápěči nové stavební řady Stralis X-Way, ale umožnila organizátorům připravit také bohatý doprovodný program. Navíc byl tento region dobře dosažitelný pro zákazníky z České republiky a Slovenska, ale také pro početnou skupinu zákazníků z Rumunska, kteří přicestovali na akci přes vídeňské letiště. Celá akce byla zaměřena na prezentaci řady X-Way, kterou IVECO hrdě přezdívá „perfektním křížencem na silnici i do terénu“. Aby byla představa práce vozidel v terénu dokonalá, přivezli organizátoři také stavební stroje společnosti Case, která je součástí mezinárodního holdingu CNH Industrial N.V.

 

Terén v areálu byl upraven tak, aby vozidla mohla být odprezentována v neobvyklých pozicích a vytvořila tak dojem práce v lomu. Tato statická prezentace však byla jenom doplněním testovacích jízd s plně naloženými vozidly X-Way v různých modifikacích na předem připravených náročných trasách. Kromě testovacích jízd mohli návštěvníci shlédnout také exhibici stavebních strojů Case.

Přestože bylo v nepřetržitém provozu 5 testovacích vozidel (4 sklápěčky v provedení 8×4 a tahač 4×2 s hydraulickým pohonem přední nápravy Hi-Traction), zájem o jízdy byl mimořádný a akce se protáhla do pozdních odpoledních hodin a účastníci tak uvítali večeři ve stanu s hudbou a doprovodným programem. Pro zákazníky, kteří se zdrželi do pozdních večerních hodin bylo navíc ještě přichystané exhibiční vystoupení mistryně světa roku 2018 v JetSurfu Anety Šacherové přímo na vodní ploše v areálu pískovny. Večerní „promenáda“ Stralisů X-Way za doprovodu hudby a laserová show pak už jenom završila velkolepou akci, které se zúčastnilo přes 300 zákazníků, nástavbářů a novinářů.

Business Manager pro Českou republiku, Slovensko a Rumunsko Vincenzo Nicolo akci okomentoval slovy: „Pro společnost IVECO byla tato akce ideální příležitostí setkat se zákazníky a partnery všech tří zemí a prezentovat jim nová vozidla X-Way přímo v terénu v reálných podmínkách“ a dodal: „Jsem rád, že jsem na společné akci tří trhů mohl prohloubit vztahy se stávajícími zákazníky z Rumunska, ale také navázat osobní kontakty z České republiky a Slovenska, kde působím od letošního roku.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!