Nové distribuční centrum MITSUBISHI ELECTRIC pro střední a východní Evropu

29 října 2018, 13:56

Japonský výrobce startérů a alternátorů Mitsubishi Electric Japan se dohodl s českou společností Hubert Kutnak, s.r.o. na vybudování logistického centra v nové průmyslové zóně Lukov u Zlína. Firma má na starost nejen budování distribučních center ve střední a východní Evropě, ale i servisní, poprodejní služby a marketing.

Sídlo společnosti Hubert Kutnak, s.r.o., distributora MITSUBISHI ELECTRIC

Samotné logistické centrum leží nedaleko sjezdu z dálnice D55 – Holešov a je tak blízko Logistické centrum Hubert Kutnak, s.r.o., MITSUBISHI ELECTRICvelkým distributorům náhradních dílů zejména z ČR, SR, Polska, Ruska, Balkánu a pobaltských států.

Mitsubishi Electric je prvovýrobce náhradních dílů pro evropská a japonská vozidla. Historie této japonské značky sahá do 20. let minulého století, kdy se na začátku orientovala na výrobu elektrického vybavení pro lodě, později přišly dodávky do automobilového průmyslu. Dlouhá historie se týká i české firmy Hubert Kutnak, s.r.o. jejíž začátky sahají až do roku 1939, kdy byla založena rodákem z rakouského Lassee Hubertem Kutnakem, nejstarším. Firma se tehdy zabývala servisem a prodejem náhradních dílů na nákladní vozidla.

Součástí loga Mitsubishi Electric zní: „Changes for better“ , což v českém překladu Logo Mitsubishi Electricznamená: „Změny k lepšímu“. To jen potvrzuje mimořádný důraz na kvalitu zpracování v kombinaci s japonskou pečlivostí. Cena je zohledněna pro aftermarket a je tak v poměru kvalita / cena, levnější než nekvalitní čínská produkce. Vzhledem k tomu, že jsou výrobky dováženy až z dalekého Japonska, rozhodlo se Mitsubishi věnovat pozornost i obalům. Všechny startéry a alternátory jsou zabaleny v pevném 3-vrstvém lepenkovém obalu a navíc mají uzavírání clever lock. Pomyslnou třešinkou na dortu je atraktivní design v červeném provedení, který ocení koncoví spotřebitelé z řad prodejen, resp. koncových spotřebitelů.

V současnosti startéry a alternátory Mitsubishi Electric můžou zákazníci vidět v těchto nákladních vozidlech:
1. IVECO
2. MAN
3. MERCEDES TRUCKS
4. RENAULT TRUCKS
5. SCANIA
6. VOLVO TRUCKS

A těchto lodích a pracovních strojích:
1. CATEPILLAR
2. DEUTZ
3. ISUZU
4. KUBOTA
5. SCANIA MARINES / MACHINES
6. SHIBAURA MACHINES
7. UNICARRIERS
8. VOLVO PENTA / MACHINES

Pro více informací o výrobcích Mitsubishi Electric kontaktujte firmu Hubert Kutnak, s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!