Nové vydání katalogu spojek LuK pro užitková vozidla

3 října 2018, 17:38

Společnost Schaeffler vydala nový katalog „Spojky LuK pro těžké užitkové vozy 2018/2019“. Nové vydání obsahuje více než 300 položek LuK RepSets, které pokrývají více než 2.300 aplikací nákladních automobilů a autobusů, jako jsou DAF, IVECO, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania a Volvo.

Schaeffler nový katalog Spojky LuK pro těžké užitkové vozy 2018/2019.

Na více než 250 stránkách mohou servisy a distributoři najít veškeré informace o produktech Schaeffler, které významně přispívají k prodlužování servisních intervalů. Patří mezi ně samočinně nastavitelné spojky LuK SmarTAC, lamely LuK s inovativním třecím obložením HD 30 PLUS a vícestupňové tlumicí systémy, jako je šesti pružinová torzní klapka LuK. Nově v katalogu najdete další sady LuK RepSet pro vozidla splňující emisní normu Euro-6, včetně vozů Mercedes-Benz Actros 4 a Atego 3.

Přehledná struktura a popisné piktogramy zjednodušují hledání vhodného modelu vozidla a náhradních dílů. Veškeré informace jsou v angličtině, francouzštině, němčině, italštině a španělštině – a poprvé také v ruštině a polštině. Katalog je k dispozici u distribučních partnerů divize Schaeffler’s Automotive Aftermarket. Můžete si je také stáhnout na stránkách www.schaeffler.de/en a www.repxpert.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!