Expanzní nádobky pro trucky v nabídce Nissens

2 října 2018, 19:15

Dánský výrobce chladicích a klimatizačních systémů Nissens A/S, dodal do své nabídky zcela nový segment produktů – expanzní nádobky pro trucky.

Expanzní nádobky pro trucky Nissens

– Expanzní nádobky jsou přirozeným rozšířením naší nabídky produktů pro nákladní automobily, která již nyní zahrnuje důležité součásti chladicího systému motoru, jako jsou radiátory, olejové chladiče, ventilátory a mezichladiče. V rámci rozsáhlého testování a ověřování kvality při vývoji našich expanzních nádobek jsme je zaslali našemu technickému partnerovi, vítězi mistrovství Evropy tahačů, Jochenu Hahnovi. Jochen nainstaloval naši expanzní nádobku do svého závodního Iveca Stralis 440 E 56 XP před začátkem sezóny 2018, a nyní mistrovství Evropy vede. Takže víme, že tento produkt funguje – a to za nejtěžších podmínek – říká Klavs T. Pedersen, senior viceprezident Nissens Automotive.

Nabídka expanzních nádobek Nissens zahrnuje 26 výrobků, které pokrývají více než 100 OE čísel a více než 360 modelů nákladních automobilů. Nissens expanzní nádobky jsou součástí konceptu Nissens „First Fit“, což znamená, že jsou vybaveny víčky a senzory, pokud jsou tyto součásti vyžadovány. Každý nádobka Nissens je kvalitativně srovnatelná s původním vybavením. Expanzní nádobky bude možné objednávat od října 2018, přičemž dodávky budou realizovány od ledna 2019.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!