Projekt zpětného odkupu vozidel TATRA je úspěšný

12 září 2018, 22:01

Už jedenáct měsíců běží v Česku a na Slovensku projekt zpětného odkupu starších vozidel TATRA spojený se zajímavými podmínkami pro zákazníky při koupi nového vozu. Jeho testovací fáze ve spolupráci s dealery začala právě před rokem a zákazníky byla přijata velmi dobře.

Projekt zpětného odkupu vozidel TATRA

Podobnou možnost odkupu nákladního vozu s výhodnými podmínkami při koupi nového dnes v Česku ani na Slovensku nenabízí žádný jiný výrobce těžkých užitkových vozidel. Kopřivnická automobilka tím reagovala na fakt, že v České republice je registrováno kolem 14 tisíc vozů TATRA, jejichž průměrné stáří je 20 let.

„Chceme přispět k omlazení vozového parku zákazníků, kteří jsou věrni naší značce, proto jsme spustili projekt zpětného odkupu. A nejen to, podstatou projektu je, aby byl pro zákazníky přechod ze starého vozu na nový cenově i ekonomicky výhodný. Proto nabízíme cenové bonusy při koupi nového vozu, ty navíc mají samozřejmě lepší ekonomiku provozu, odpovídají nejnovějším emisním normám a jsou nenáročné na údržbu. Výdaje na opravy a repase jsou minimální, což šetří finanční prostředky, vozy netráví čas v servisech, ale přinášejí zisk,“ řekl Radek Suk, manažer pro klíčové zákazníky, který má projekt zpětného odkupu vozidel spojený s prodejem nových vozů na starosti.

Dosud zákazníci nabídli k odprodeji na osm desítek vozidel.U více než dvou desítek vozidel už byl proces odkupu staršího vozu a prodeje nového vozidla dokončen nebo je před dokončením, u dalších je v různé fázi realizace. Celý proces může trvat i několik týdnů i měsíců, což závisí na několika faktorech.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!