Firmy Schaeffler mění balení svých produktů

30 července 2018, 17:11

Divize Automotive Aftermarket společnosti Schaeffler nyní bude dodávat náhradní díly a opravná řešení v nově navržených obalech. Změna se dotkne všech tří výrobních řad společnosti – značek LuK, INA a FAG.

Nové balení produktů firmy Schaeffler

Ať už se jedná o osobní automobily, lehká a těžká užitková vozidla nebo traktory – produkty značky Schaeffler – LuK, INA a FAG – se v budoucnu budou postupně objevovat v nově navržených obalech. Přepracovaný design opticky zdůrazňuje vysokou kvalitu výrobků, obaly mají nyní velké, vysoce kvalitní a realistické snímky jednotlivých produktů. Poprvé se kladla větší pozornost zastřešující značce Schaeffler, která je prominentně zobrazena přímo nad každým produktem.

Každá krabice má na sobě vytištěný barevný pás, který zajistí, že distribuční partneři a servisy mohou rychle identifikovat každou ze značek. Značka LuK bude ve své typické žluté barvě, značka INA označena zeleně a výrobky FAG červeně. Název produktu na každém balení bude zapsán v deseti jazycích.

V souladu se strategií udržitelnosti „Zodpovědnost za zítřek“ si Schaeffler vybral materiály a výrobu nových obalů se zaměřením na vysoké environmentální standardy. Všechny obaly se snadno likvidují a recyklují.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!