ZETOR opět na Royal Highland Show ve Skotsku

3 července 2018, 10:25

Osm strojů značky ZETOR se návštěvníkům předvedlo ve dnech 21. – 24. 6. 2018  během veletrhu Royal Highland Show v Edinburghu. K vidění byly různé modely z řad PROXIMA, FORTERRA a další.

ZETOR se účastnil Royal Highland Show ve Skotsku

„Nový HORTUS jsme už na britských ostrovech představovali na začátku roku, MAJOR v novém designu a modelová řada UTILIX měly premiéru teď na Royal Highland Show. Velmi nás těší zájem široké veřejnosti o nový design a o novinky se 4 válcovými motory o výkonech od 40 do 70 koní, které rozšířily nabídku značky ZETOR na konci loňského roku,“ říká Lukáš Krejčíř, ředitel Finančního úseku ZETOR TRACTORS a.s.

„Royal Highland Show se účastníme téměř každoročně a využíváme tak možnost široké veřejnosti prezentovat novinky ze světa ZETOR. Největší zájem je v Británii o modelovou řadu PROXIMA, pro kterou je zde nejširší uplatnění tak, jak je pro britské zemědělství typická živočišná výroba,“ dodává Tibor Liška, ředitel ZETOR UK, Ltd.

Značka ZETOR v Británii působí přes 50 let a za tu dobu do země vyvezl přes 37.000 traktorů. V současnosti značku zastupuje ZETOR UK – dceřiná společnost ZETOR TRACTORS a.s

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!