DB Schenker v Dubaji postaví druhé logistické centrum

12 června 2018, 11:09

Vedle největšího letiště světa vyroste již druhé logistické centrum DB Schenker. Jeho spotřebu bude plně pokrývat sluneční energie.  

DB SCHENKER staví nové logistické centrum v Dubaji

Do provozu by se budova měla dostat v prvním čtvrtletí příštího roku. Ve skladu s kontrolovanou teplotou o rozloze 35.000 m2 budou k dispozici další tři a půl tisíce metrů2 pro služby s přidanou hodnotou. Pro DB Schenker jde o dosud největší investici v regionu Středního východu a Afriky, a je to také jeho první sklad podobné velikosti na světě, jehož spotřebu bude plně pokrývat solární energie.

První část nejmodernějšího logistického centra na Blízkém východě otevřel DB Schenker před dvěma lety, nyní ho dále rozšiřuje a do roku 2021 dokončí třetí fázi výstavby skladu, který bude mít nakonec 80.000 m2 logistické plochy.

Dubaj je naše regionální centrum pro Střední Východ a Afriku, investice v Dubai South byla strategický krokem pro posílení naší sítě a kompletní pokrytí služeb ve Spojených arabských emirátech,“ vysvětlil Ako Djaf z DB Schenker. „Logistické centrum sousedící s největším letištěm světa Al-Maktúma a v blízkosti jednoho z největších kontejnerových přístavů světa Džabal Alí jasně stvrzuje závazek DB Schenker pro významný růst v regionu, snahu poskytovat zákazníkům prvotřídní logistická řešení, nejlepší dostupnost a také vynikající logistickou infrastrukturu,“ doplnil Ako Djaf.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!