Volvo řeší prodej použitých nákladních vozidel

24 dubna 2018, 13:53

Společnost Volvo Trucks zkoumá jak v Evropě posílit obchodní aktivity v oblasti použitých nákladních vozidel. Z USA do Evropy míří zavedená obchodní koncepce Arrow Truck Sales. Od podzimu 2018 se bude z berlínské pobočky řídit prodej použitých nákladních vozidel všech značek.

Generální ředitel společnosti Arrow Andreas Gustafsson a ředitel nákupu a prodeje Mikko Nevala
Andreas Gustafsson a Mikko Nevala

Nová společnost Arrow Truck Sales GmbH bude fungovat samostatně s cílem zajišťovat služby stávajícím společnostem v oblasti prodeje použitých nákladních vozidel na trzích Volvo Trucks a dalším centrům nákladních vozidel napříč celou Evropou.

Použitá nákladní vozidla již dnes tvoří důležitou součást našeho obchodního modelu a velmi pravděpodobně budou ještě důležitější v souvislosti s rostoucím zájmem našich obchodních partnerů o flexibilní řešení vlastnictví,“ uvádí Roger Alm, prezident společnosti Volvo Trucks Europe.

Generálním ředitelem společnosti Arrow Truck Sales GmbH byl jmenován Andreas Gustafsson, který pro Volvo pracuje již od roku 2004. Ředitelem nákupu a prodeje v nové obchodní společnosti byl jmenován Mikko Nevala, v současnosti působící jako manažer pro použitá nákladní vozidla ve Volvo Trucks Finland.

Trh s použitými nákladními vozidly se dnes hodně přesouvá do digitálního prostředí. Online marketing a elektronické obchodování jsou nicméně oblastmi, kde stále vidíme příležitosti k dalšímu rozvoji. Jde především o to, jak zákazníkům nabídnout snadný a pohodlný způsob pořízení kvalitního použitého nákladního vozidla,“ říká Andreas Gustafsson, generální ředitel Arrow Truck Sales GmbH.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!