Nová značka alternátorů a startérů pro nákladní vozy

28 března 2018, 16:12

Do nabídky firmy Inter Cars značka přibyla nová značka POWER TRUCK. Pod touto značkou jsou dostupné startéry a alternátory pro kamiony. Značku POWER TRUCK charakterizuje především vysoká kvalita za rozumnou cenu.

Značka Power Truck u Inter Cars

Alternátory a startéry POWER TRUCK se vyznačují robustní konstrukcí a spolehlivostí. Byly vyrobeny z ověřených materiálů a podrobeny přísné kontrole při výrobě. Jejich použití zaručuje plnou účinnost a spolehlivost elektrického systému motoru.

Každý produkt POWER TRUCK je dodáván v estetickém balení a připraven k montáži. Zástupci značky také nabízejí produktová školení a poskytují technickou podporu.

Startér Power Truck z nabídky Inter Cars

Při zakoupení alternátorů a startérů POWER TRUCK zákazník nemusí vracet starý díl, což výrazně zlepšuje a zrychluje celý proces opravy. Cílem je co nejkratší pobyt v servisu a snaha, co nejdříve vrátit vozidlo na trasu.

V současné době obsahuje nabídka POWER TRUCK více než 80 referencí alternátorů a 80 referencí startérů. Jedná se o produkty pro vozidla klíčových značek – MAN, Mercedes-Benz, Scania, IVECO, DAF, VOLVO a další.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!