Continental se vrací do zemědělství

21 března 2018, 17:10

Continental, výrobce pneumatik a dodavatel řešení pro automobilový průmysl, rozšiřuje svou nabídku o nové pneumatiky pro zemědělské stroje. Opět se tak vrací na trh s pneumatikami pro zemědělství s produkty pod vlastní značkou.

Continental se vrací na trh s pneumatikami pro zemědělské stroje

Společnost Continental má více než 70 let zkušeností s výrobou zemědělských pneumatik. První pneumatika pro traktory byla vyrobena již v roce 1928 a do roku 2004 se v české továrně v Otrokovicích vyráběly pneumatiky pro zemědělské stroje. V reakci na poptávku společností v tomto odvětví se po deseti letech společnost Continental vrací do zemědělského průmyslu a nabízí radiální pneumatiky ve velikostech 24-48 palců. Pneumatiky byly navrženy pro náročné pracovní podmínky, mají zlepšený výkon a zohledňují požadavky specifických typů strojů. Do roku 2019 se má nabídka rozšířit na 100 rozměrů.

Pneumatiky Continental pro zemědělství se budou vyrábět ve třech segmentech – Allround, Advanced a Superior. Výrobu všech pneumatik pro zemědělské stroje bude mít na starost jedna z nejmodernějších továren Continentalu v Lousadu v Portugalsku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!