ZETOR jede na veletrh TECHAGRO

5 března 2018, 16:16

Po dvou letech se v dubnu v Brně opět koná TECHAGRO – největší zemědělský veletrh v ČR a ve střední Evropě. Na více než 70 tisících čtverečních metrech se několik stovek vystavovatelů bude snažit zaujmout a přesvědčit přes 100 tisíc návštěvníků. A ZETOR bude opět u toho.

ZETOR jede na TECHAGRO

„Přes 70 let jsme součástí zemědělského světa a usnadňujeme práci našim zákazníkům. Je naším cílem stále modernizovat a rozšiřovat produktovou nabídku a zlepšovat kvalitu a dostupnost služeb. TECHAGRO je pro nás ideální příležitostí k prezentaci novinek pro rok 2018,“ říká Marián Lipovský, výkonný ředitel ZETOR TRACTORS a.s.

ZETOR představí inovovanou modelovou řadu MAJOR v novém designu. Atraktivní kabát stroje vychází z konceptu, na kterém brněnský výrobce spolupracoval se světoznámým italským designovým studiem Pininfarina.

Pro novou tvář traktorů MAJOR, které budou na trh uvedeny v polovině roku 2018, jsou charakteristické silné tvary podtrhující dynamiku a sílu stroje a vyjadřují i emoce a energii. Benefitem je pak i zachování užitečnosti a praktičnosti pracovního nástroje. Nové umístění předních světlometů osvětluje větší pracovní plochu před traktorem, sklon kapoty pak zaručuje větší viditelnost pracovní plochy kolem stroje a obsluha má také lepší výhled při práci s nakladačem.

Svou českou premiéru zažijí na TECHAGRU i nové traktory UTILIX a HORTUS. Stroje o výkonech od 40 do 70 koní rozšířili koncem loňského roku nabídku strojů ZETOR. Díky své univerzálnosti najdou uplatnění nejen v zemědělství a na farmách, ale také v komunálních službách, u pěstitelů, v zahradnictvích nebo u hobby farmářů.

Řadu UTILIX tvoří modely UTILIX HT 45 a UTILIX HT 55, nabídku modelů HORTUS představují stroje HORTUS CL 65 a HORTUS HS 65. Stroje jsou výkonné, jednoduché na ovládání a nenáročné na údržbu.

Nové stroje, které se k zákazníkům po celém světě začnou dostávat koncem kvartálu, jsou ideální pro práci s čelním nakladačem. Proto ZETOR na TECHAGRU představí rozšířenou nabídku ZETOR SYSTEM tvořenou právě čelními nakladači.

Dále se veřejnost bude moci seznámit i s novou generací traktorů modelových řad PROXIMAFORTERRA. Stoje využívají efektivnější brzdné systémy a mají také řadu bezpečnostních prvků. Došlo také ke zvýšení přetlaku v kabině, čímž se zabrání vniknutí nečistot z vnějšího prostředí. K usnadnění práce obsluze pak dopomůže barevné sjednocení ovládacích prvků a ovládacích panelů, nebo nová přístrojová deska s pokročilými funkcemi. Modely FORTERRA HSX a HD jsou navíc vybaveny ECO převodovkou, která udržuje motor v optimálních otáčkách při práci na poli i v dopravě, a tím šetří provozní náklady, a to až o 20 % v závislosti na vykonávané činnosti.

ZETOR a TECHAGRO k sobě neodmyslitelně patří. Pro brněnského výrobce traktorů jde o prestižní záležitost představit se na domácí půdě a v rodném městě nejen farmářům, ale celé široké veřejnosti. Přijďte od 8. 4. do 12. 4. na brněnské výstaviště do pavilonu P a přesvědčte se sami, jak „jede“ traktor ZETOR.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!