Ojeté vozy Renault Trucks nyní v nabídce online

31 ledna 2018, 15:21

Značka Renault Trucks spouští nový webový portál zaměřený na nabídku svých ojetých vozidel k prodeji na evropském trhu. V současné době slouží tento digitální nástroj především k prezentaci ojetých vozidel, nicméně do roku 2020 by se měl stát skutečným online obchodem.  

Nabídka ojetých vozidel renault trucks nyní online

Renault Trucks od nynějška nabízí zákazníkům nový webový portál  www.used-renault-trucks.com s nabídkou svých ojetých vozidel.  Dopravci si tak mohou vybrat své budoucí ojeté vozidlo Renault Trucks podle předem stanovených kritérií, jakými jsou například: konfigurace vozidla, cena nebo počet najetých km. Každý model je na stránkách prezentován společně s produktovou dokumentací, informací o místě, kde se nachází a také s kontaktem na příslušné prodejní místo Renault Trucks, které jej nabízí.

Dopravní společnosti mohou vybírat také z nejnovější nabídky ojetých vozidel s označením Renault Trucks Selection. Tato nabídka zahrnuje ojetá vozidla, která byla zkontrolována, připravena a certifikována odborníky Renault Trucks, společně s nabídkou služeb přizpůsobených na míru potřebám a oboru podnikání zákazníka.

Nabídka nové řady ojetých vozidel Renault Trucks X-Road je na stránkách rovněž k dispozici. Vozidla nesoucí toto označení prochází renovací v dílnách pro ojetá vozidla v továrně Renault Trucks v Bourg-en-Bresse za použití nejmodernějších výrobních postupů, které jim zaručují vysokou kvalitu a robustnost.

Všechna ojetá vozidla, která jsou k dispozici na portálu Used Trucks byla podrobena přísné technické kontrole a kontrole kvality realizované odborníky Renault Trucks a jsou vybavena originálními náhradními díly podle norem výrobce.

Vozidla prezentovaná na portálu Used Trucks prodává výhradně autorizovaná obchodní síť Renault Trucks. Všechny nabízené modely mohou využívat nonstop asistenční služby 24/7 a know-how více jak 1 500 obchodních a servisních míst Renault Trucks po celém světě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!