ZETOR UTILIX se poprvé představil na výstavě Polagra Premiery 2018

23 ledna 2018, 10:45

Značka ZETOR na veletrhu Polagra Premiery 2018 poprvé představila ZETOR UTILIX. Další premiéru, tentokrát na polském trhu, měl ZETOR MAJOR HS 80 v novém designu. Návštěvníci mohli navíc vidět traktory napříč produktovým portfoliem značky ZETOR. Mezinárodní výstava proběhla ve dnech 18.–21. ledna 2018 v Poznani v Polsku.

ZETOR UTILIX se poprvé představil světu na výstavě Polagra Premiery 2018

„Výstavy Polagra Premiery se s našimi traktory účastníme pravidelně už od jejího vzniku. Účast na takové mezinárodní výstavě je skvělá příležitost, jak ukázat novinky. Letos jsme si pro návštěvníky připravili prezentaci nových strojů jako je ZETOR UTILIX a MAJOR HS 80 v novém designu. UTILIX bude k vidění vůbec poprvé a MAJOR v novém designu byl prezentován zatím pouze na listopadovém veletrhu Agritechnica, takže v Polsku budou mít traktory také premiéru”, říká Arkadiusz Fułek, ředitel ZETOR POLSKA Sp. z o.o.

Uvedením nových modelů se 4válcovými motory s výkony pod 50 koní jako je UTILIX vstupuje značka ZETOR do nového sektoru trhu, kde doposud nefigurovala. Tyto menší stroje najdou uplatnění v komunálních službách, při lehčích zemních pracích, v pěstitelství a zahradnictví. A díky své obratnost se traktory skvělé hodí také ve stájích a jiných omezených prostorech. Představením traktorů z nižší výkonnostní třídy reaguje společnost ZETOR TRACTORS a.s. na poptávku ze strany uživatelů.

Návštěvníci veletrhu měli možnost se seznámit nejen se žhavými novinkami, ale také se stálicemi produktového portfolia značky ZETOR. K vidění byla FORTERRA HSX 130 s čelním nakladače z nové řady ZQ s drapákovými vidlemi nebo FORTERRA HD 150 ve speciální bílé úpravě. Dále byla na stánku ZETOR PROXIMA HS 100 s čelním nakladačem ZL a lopatou a ZETOR MAJOR CL 80 také s čelním nakladačem a kleštěmi na balíky.

Technická specifikace strojů ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!