AVIA putovala v rámci AVIA ROAD SHOW po celé ČR a SR

6 prosince 2017, 10:55

AVIA se vrátila z nejvýchodnějšího místa Slovenska z Humenné a tím zakončila AVIA ROAD SHOW, kterou jela v září a říjnu tohoto roku. AVIA ROAD SHOW navazovala na oficiální představení inovovaného vozu AVIA modelové řady D v emisní třídě EURO VI, které proběhlo v první půlce září. Nová AVIA INITIA se následně prezentovala na patnácti místech v České a Slovenské republice.AVIA se ukázala v rámci AVIA ROAD SHOW v celé České a Slovenské republice

Dne 12. září se roztočená kola vozu AVIA zastavila v Praze, a to u tradičního dealera, JPP servis. Představily se zde vozy AVIA D 120 INITIA s kontejnerových nosičem a valníkovou nástavbou. Velkým lákadlem bylo také závodní vozidlo Truck Trial Bohumíra Čápa. Není od věci podotknout, že v letošním roce právě dvojice Bohumír Čáp a Kateřina Ventluková s vozem AVIA A31 obhájili titul Mistra Evropy v Truck Trial.

Další zastávkou byla provozovna dealera AUTOCENTRUM HÁJEK ve Vysokém Mýtě. U tohoto dealera má AVIA dlouholeté zázemí a příznivců AVIA se sešlo mnoho. Ve dnech 16. a 17. září se konali Dny NATO v Ostravě. I přes špatné počasí velká účast na této akci zajistila zájem veřejnosti o vystavené vozidlo AVIA i vozy TATRA, které se zde společně prezentovaly.

AVIA se ukázala v rámci AVIA ROAD SHOW v celé České a Slovenské republice

Na Moravě AVIA ROAD SHOW zůstala a navštívila dalšího významného dealera v Opavě, společnost Hagemann. Zákazníci si chválili u produktu především zachování klíčových vlastností vozu AVIA, jako jsou rozměry a hmotnosti, a zároveň ocenili modernizaci designu kabiny vozu. Dalším místem prezentace AVIA byl dealer Turbosol servis v Brně. I tady má AVIA své dlouholeté zákazníky, kteří u dealera využívají jeho kvalitní servisní zázemí.

Ve dnech 23. až 24. září navštívila AVIA ROAD SHOW závody Truck Trial v Jihlavě. I zde příznivcům motoristického sportu ukázala nové vozy AVIA. Musela se zde poprat s velmi blátivými podmínkami, ale i to bravurně zvládla. Následně zamířila do jižních Čech k našemu stálému dealerovi do Českých Budějovic JH AUTODÍLY.Sešlo se zde mnoho příznivců a uživatelů AVIA vozů především z oboru kontejnerové dopravy, kteří pozitivně hodnotili znovuobnovení značky.

AVIA se ukázala v rámci AVIA ROAD SHOW v celé České a Slovenské republice

Ve dnech 3. a 5. října přejela AVIA na západ a sever Čech, přes provozovnu AUTO HELUS v Kaznějově do jejího zázemí v Mostu. Jedná se opět o významného a tradičního dealera vozů AVIA, proto i zde byl velký zájem o prezentovaný vůz z řad stavebních firem i oboru komunálního odpadu. Dne 10. října se AVIA prezentovala v Mnichovicích u Prahy u našeho nového dealera AUTO BABIŠ, který ji uvítal v nových prostorách autosalonu. Svou poslední zastávku v České republice měla AVIA ve Velkém Meziříčí u dealera R MALEC. Studené počasí tuto akci nijak neovlivnilo, a i tady naše tradiční značka s novým vozem slavila úspěch.

Od 17. října vozy AVIA již brázdily silnice Slovenské republiky směrem ze západu na východ. První zastávkou byl dealer AV MOBIL v Nových Zámcích. Tady se mohli klienti nejen seznámit s novými vozy, ale také využít nabídku zajezdit si na motokárách. Následně se AVIA přemístila do Vlčkovic k dealerovi ZETA MOTORS Slovakia. U tohoto dealera se sjeli nejenom příznivci a zákazníci AVIA, ale také novináři. Například portál MAGAZÍN STROJE A MECHANIZACE natočil o AVIA ROAD SHOW reportáž na svůj web.

Návrat značky na trh ocenili také klienti dealera GTB v Liptovském Hrádku, kde se akce konala 24. října. Návštěva našeho dealera ORION HUMENNÉ zakončila tuto vítanou a úspěšnou cestu nových vozů AVIA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!