MAN oslavil významné výročí v ČR

21 listopadu 2017, 14:53

Začátek listopadu byl ve znamení oficiálních oslav čtvrtstoletí společnosti MAN Truck & Bus Czech Republic s.r.o. Dvacet pět let úspěšné historie oficiálního dovozu nákladních a užitkových vozidel či autobusů MAN a NEOPLAN bylo ústředním motivem důstojné oslavy v Yard Resortu v Předboji deset kilometrů severně od Prahy.

Hojná účast pozvaných návštěvníků zcela zaplnila prezentační a školící prostory Yard Resortu aby zhlédla audiovizuální představení historie značky MAN v České republice stejně jako vyslechla se zájmem zdravice a prezentace vysokých činitelů společnosti MAN Truck & Bus Czech Republic s.r.o.

Úspěšných 25 let

Hlavní projev pronesl jednatel a generální ředitel společnosti MAN Truck & Bus Czech Republic pan Reinhard Faderl. Poděkoval všem spolupracovníkům, obchodním partnerům, zákazníkům a fanouškům značky MAN za přízeň, která byla a stále je základem naší úspěšnosti. Vyzvedl odpovědnou a důslednou práci při budování dobrého jména značky a připomenul rozsáhlé a sofistikované zázemí MAN v České republice se čtyřmi vlastními opěrnými body: v Čestlicích u Prahy, v Rousínově na Moravě, v Ostravě a v Postřižíně u Prahy.

„Jsme hrdi na naši úspěšnou historii nejen zde v České republice a také na fakt, že MAN je poskytovatelem komplexních dopravních řešení. Naše značka má v každém okamžiku optimální řešení odpovídající nejmodernějším legislativním požadavkům a legitimním přáním zákazníka,“ zakončil slavnostní projev pan Reinhard Faderl.

V rámci společenské prezentace historie, současnosti a budoucnosti značky MAN v ČR slavnostně oznámila paní Jana Machourková, marketingový specialista společnosti MAN Truck & Bus Czech Republic, začátek spolupráce s projektem SRDCAŘI. Otevřená komunita vyznavačů cestování, poznávání cizích krajů a vyhledávačů adrenalinu ve všech jeho podobách, provozuje cestovatelský speciál MAN, s nímž vyráží do různých koutů světa. V rámci spolupráce společnost MAN Truck & Bus Czech Republic poskytne Srdcařům finanční krytí na realizaci některých dalších cestovatelských projektů.

Prezentace nových nákladních vozidel MAN modelového roku 2018 se ujal obchodní ředitel společnosti pan Tomáš Bretfeld. Podtrhl význam všech konstrukčních opatření, které bylo nutno na motorech, podvozcích a hnacích traktech vozidel učinit v rámci vyhovění nejnovějším legislativním požadavkům především v rámci emisních předpisů Euro VI krok „c“. Představil všechny novinky v interiérech kabin vozidel MAN TGS a TGX, které posunují pracovní komfort řidiče a posádky na další vyšší úroveň.

Národní premiéra MAN TGE

O jeden z vrcholů večera se postarala národní premiéra zcela nových dodávkových vozidel MAN TGE. Z hlediska globálního přístupu se již minulý rok značka MAN stala výrobcem a prodejcem dodávkových a užitkových vozidel celkové hmotnosti od 3,0 t do 5,5 t. Poprvé v historii tak vstoupila do segmentu, který navazuje na její dosavadní „hlavní proud“, výrobu nákladních vozidel.

Po uvedení dodávek řady MAN TGE na vybrané trhy západních evropských států, přichází se začátkem roku 2018 řada také na Českou republiku. Zcela v duchu standardní vysoké úrovně poskytování služeb a prodeje jednotlivých produktů přichází nyní na český trh dodávkový automobil jehož synonymem v tom nejlepším slova smyslu je MAN.

Do dalšího čtvrtstoletí

Po ukončení oficiální část se rozběhla nevázaná oslava, kterou zarámovaly dovednostní soutěže v podobě zatloukání hřebíků, držení „tupláku“ v natažené paži na čas či živé karaoke nebo zkouška síly úderem elektronické palice. Během oslav mohli příchozí obdivovat přistavená vozidla MAN TGE. K dispozici byli samozřejmě odborníci MAN, kteří poskytli odpovědi na všechny otázky týkající se techniky, jejího pořízení či možnosti záruk a servisování.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!