TATRA představí na Agritechnice 2017 speciální vozidlo řady PHOENIX

7 listopadu 2017, 13:43

Ve dnech 12. až 18.11. se bude v Hannoveru konat tradiční veletrh Agritechnica. Jde o jednu z největších výstavních událostí v oblasti zemědělských technologií a strojů na světě. Letos na veletrhu bude zastoupena i kopřivnická společnost TATRA TRUCKS.

TATRA TRUCKS představí na veletrhu Agritechnica 2017 speciální vozidlo řady PHOENIX

Mezi tisíci vystavovateli se letos představí i kopřivnická TATRA TRUCKS. Ta bude ve spolupráci se svým německým dealerem Metallbau und Fahrzeughandel Friedrich vystavovat speciální vůz TATRA PHOENIX Euro 6 v provedení návěsový tahač s podvozkem v konfiguraci 4×4 určený pro kompletaci se zemědělskými návěsy (populárně zvaný též Tatraktor).

Nové speciální vozidlo je vybaveno prodlouženou tzv. spací kabinou a je uzpůsobeno pro pohyb jak na zemědělských plochách, tak na běžných silnicích. Novinka bude vystavena na společném stánku kopřivnické firmy a výše zmíněného dealera v hale číslo 4, stánek A21.

Tradiční veletrh Agritechnica se koná každé dva roky a jeho historie se začala psát v polovině 80. let minulého století ve Frankfurtu nad Mohanem. Od poloviny 90. let se pravidelně koná v Hannoveru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!