Skupina Geis přes rok rozšířila svou síť o několik poboček

7 listopadu 2018, 11:03

V česko-slovensko-polském regionu buduje skupina Geis síť, aby pokryla přepravní a logistické potřeby konkrétních lokalit. V Polsku i v České republice bylo v průběhu roku otevřeno několik poboček. 

Skupina Geis rozšiřuje svou síť poboček

Od začátku roku vznikly v Polsku 3 pobočky, naposledy byla 3. září otevřena nová systémová pobočka pro kusové a paletové přepravy v Krakově. V České republice, krátce po otevření nové pobočky v Klíčanech u Prahy, posílil Geis přepravní síť i na jižní Moravě, v Rousínově u Brna. I na Slovensku dochází k rozšiřování stávajících poboček a zvyšování jejich kapacity.

Kromě toho také v polovině května skupina Geis oficiálně otevřela své nové logistické a technologické centrum v Gochsheimu u Schweinfurtu. Logistické centrum bude v brzké době zásobovat i další země napojené na německý Intersport – Rakousko, Slovensko, Českou republiku a Maďarsko.

„Naše zákazníky chceme podporovat v jejich plánovaném růstu,“ potvrzuje Dr. Johannes Söllner, jednatel holdingu Geis. „Zároveň u nás mají otevřené dveře noví klienti a projekty. Za tímto účelem plánujeme další dvě etapy výstavby, každou o rozloze více než 20.000 metrů čtverečních. Gochsheim je silná pobočka s budoucností!“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!