Český biatlon na cestě za vítězstvím sveze DB Schenker

10 listopadu 2017, 9:52

DB Schenker se stává oficiálním logistickým partnerem českého biatlonu. Celou sezonu se bude starat o logistiku nového servisního kamionu a klidnou přípravu týmu na všechny závody Světového poháru. Stovky párů lyží a holí, celé zázemí servisního týmu, stoly pro mazání lyží a další nezbytné vybavení najezdí po Evropě v nadcházející sezóně na 15.000 km.

Český biatlon na cestě za vítězstvím sveze DB Schenker

České biatlonistky a biatlonisty zná celý sportovní svět a u nás doma jim drží palce snad každé dítě i dospělý. K tomu, aby se závodníci v bílé stopě a na střelnici mohli koncentrovat na špičkové výkony, potřebují perfektní zázemí, kde vše hladce funguje.

Někdy je na přepravu mezi místy konání závodů Světového poháru jen několik dní. Vše musí výborně klapat, aby se tým mohl soustředit jen na závody. Je nám ctí, že se biatlonový svaz obrátil právě na nás. Postaráme se o to, aby se celé zázemí přepravovalo bezpečně, načas a bez jakýchkoliv problémů,“ říká Tomáš Holomoucký, ředitel DB Schenker.

Tahač, návěs, řidič – sehraný tým

Vedení reprezentace českého biatlonu získalo speciální návěs, který na cestě mezi zastávkami Světového poháru pojme tuny materiálu a zároveň ho lze díky speciálním výsuvným nohám dokonale ukotvit na nezpevněném povrchu v areálech Světového poháru.

K němu je nezbytná kvalitní logistická podpora, spolehlivý tahač a zkušený tým dispečerů a řidičů. Díky pevnému kalendáři závodů a termínů příjezdů a odjezdů biatlonistů je třeba pečlivě naplánovat nejvhodnější trasy, termíny a třeba i trajekty. Vhod přišly také zkušenosti DB Schenker s příslušnými předpisy, celním odbavením anebo podmínkami připojištění.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!