Nové doplňky systému OptiLock™ od firmy WABCO

13 dubna 2022, 9:41

Firma WABCO doplnila nabídku svého systému OptiLock™, který nabízí kompletní zabezpečení návěsů proti krádeži, kontaminaci, nebo výměně zboží za padělky pomocí řady vysoce kvalitních mechanických a elektronických zámkových systémů.

Systém WABCO OptiLock™

Nový světelný a pohybový senzor OptiLock™

Nejnovější doplněk systému OptiLock™, světelný a pohybový senzor, pomůže přepravovaný náklad ještě více zabezpečit. Systém OptiLock s ELB-Lock® sleduje informace o stavu přípojného vozidla při detekci světla nebo pohybu. WABCO nabízí jednu variantu 1835240010, která se hodí pro všechna vozidla.

Nový světelný a pohybový senzor OptiLock™

Nový balík softwaru/firmwaru OptiLock™

Řídicí jednotka ICM odemyká a aktivuje funkce WABCO OptiLock™ bezpečnostního uzamykacího systému ELB-Lock®. Lze instalovat do pravých zadních dveří do rámu Řídicí jednotka ICM pro WABCO OptiLock™klávesnice. Jako řídicí jednotka systému ELB-Lock® obsahuje ICM nastavení pro vstupy, výstupy; pokud jde o sirény, svítilny, smyčkové kabely a všechna připojená zařízení.

  • Každý aktuální uživatel softwaru ELB-Lock® si musí stáhnout novou aktualizaci softwaru prostřednictvím svých přihlašovacích údajů z eLearningu na platformě WABCO Online Academy. To je možné objednáním PN 2003006270 v obchodním oddělení WABCO.
  • Každý nový uživatel ELB-Lock® si musí stáhnout novou verzi softwaru na platformě WABCO Online Academy. To je možné objednáním PN 2003006250 v obchodním oddělení WABCO.
  • Servisní partneři musí své zákazníky informovat, že software musí být stažen přímo z eLearningové platformy WABCO Academy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!