Veletrhy TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA se uskuteční až v roce 2022

17 února 2021, 14:37

V důsledku přetrvávající nepříznivé epidemické situace a vládních opatření se vedení Veletrhů Brno a.s. dohodlo s partnerskými oborovými svazy na zrušení veletrhů TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA 2021. Jejich konání se přesouvá na 3. – 7. dubna 2022.

BVV Veletrhy Brno

Obě akce se tak vracejí k původní dvouleté periodicitě a střídání oborově zaměřených veletrhů pro rostlinnou výrobu a lesnictví v sudých letech a veletrhů pro živočišnou výrobu v letech lichých.

„Pociťujeme zájem českých i zahraničních firem o prezentaci na odborných veletrzích. To nezměnila ani přetrvávající nepříznivá situace. Videokonference a online prostředí veletrhy nikdy nenahradí, protože člověk je tvor sociální a při nákupu investičního zboží, jakým je zemědělská technika, potřebuje osobní interakci.

Veletrh TECHAGRO se měl konat ve zmenšené podobě současně s Národní výstavou hospodářských zvířat a veletrhem ANIMAL TECH. Vystavovatelé si váží svých zákazníků a chtějí jim prezentaci nabídnout. Nicméně po vyhodnocení aktuální situace jsme dospěli k závěru, že bude lepší uspořádat až plnohodnotné TECHAGRO v příštím roce, tedy v tradičním roce a dubnovém termínu. Věříme, že se v řádu měsíců dostaneme do normálního života, což umožní připravit pro rok 2022 veletrh, na jaký jsme byli zvyklí,“ uvedl generální ředitel Veletrhů Brno Jiří Kuliš.

Author: AnM
Journalist at TruckFocus.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!