LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

  • ZF Friedrichshafen AG
    Obere Weiden 12
    97424 Schweinfurt, Germany
  • aftermarket.zf.com
  • +49 9721 47560

Značka LEMFÖRDER je jedničkou mezi dodavateli dílů řízení a podvozku do prvovýroby. Je stabilním partnerem pro více než 50 výrobců automobilů po celém světě a lídrem ve vývoji inovativních technologií pro osobní automobily, motocykly, nákladní a průmyslová vozidla.

Společnost LEMFÖRDER, která je od roku 1984 součástí ZF Friedrichshafen AG, byla založena před více než 70. lety v Lemförde u Brém. Společnost i v současnosti vyvíjí více než 90 % dílů v Německu, kdy je pro ni prioritní pověstná německá preciznost. LEMFÖRDER je dynamická, inovativní značka, která používá nejmodernější technologie k vývoji a výrobě dílů, které se snaží dosáhnout dokonalosti.

Prémiové díly LEMFÖRDER jsou používány automobilkami jako originální vybavení, přičemž pro aftermarket jsou vyráběny ve stejné kvalitě – pro osobní automobily, lehká i těžká užitková vozidla. LEMFÖRDER nabízí toto produktové portfolio:

  • Kulové čepy řízení a ramen
  • Příčná a podélná ramena
  • Spojovací tyče řízení a jejich díly
  • Stabilizátory a jejich díly
  • Silentbloky – zavěšení, motoru, převodovek, pomocných rámů
  • Kompletní opravárenské sady
  • Horní uložení tlumičů
  • Torzní tyče

Články o společnosti:

Světová premiéra: ZF Annotate využívá umělou inteligenci pro vývoj systémů ADAS a AD

Moderní automatizované asistenční systémy řidiče vyžadují velké množství senzorů, aby mohly přesně analyzovat okolí vozidla a odvozovat bezpečné jízdní manévry. Pro další pokrok ve vývoji těchto řešení ADAS a AD vyvinula technologická skupina cloudovou ověřovací službu ZF Annotate s podporou AI. Na globálním technologickém dni ZF 27. června 2024 v Jeversenu/Hanoveru skupina poprvé představila médiím […]

Proměna pomocí nových technologií ZF a dlouhodobý investiční plán

Před zahájením veletrhu IAA Transportation 2024 představuje společnost ZF na svém Globálním technologickém dni své inovace v oblastech dekarbonizace, podvozků, bezpečnosti a digitalizace. Technologický koncern rovněž oznamuje nový hybridní převodový systém pro těžká užitková vozidla TraXon 2 Hybrid.

Dvojnásobné ocenění: ZF získává body za udržitelnost

Společnost ZF Commercial Vehicles Solutions (CVS) byla oceněna za svůj závazek k udržitelnosti. Získala dvě ocenění v rámci soutěže Springer Nature Group & Arthur D. Little Sustainability Award in Automotive 2024. Elektrický pohon nové generace CeTrax 2 dual společnosti ZF získal uznání za svou vynalézavost při umožňování elektromobility užitkových vozidel, zatímco závod ZF Bielefeld v Německu […]

Personální změna ve společnosti ZF: Florian Laudan novým vedoucím oddělení firemní komunikace ZF

S platností od 1. července přebírá Florian Laudan (51) funkci vedoucího oddělení podnikové komunikace společnosti ZF. Bude přímo podřízen generálnímu řediteli Dr. Holgeru Kleinovi a bude zodpovědný za vztahy s tiskem a veřejností, interní komunikaci a komunikaci o změnách, jakož i za marketing a identitu značky ZF po celém světě.

Více