Renault Truck pořádá soutěž poprodejních týmů RTEC

22 května 2019, 15:40

Třetí ročník soutěže poprodejních týmů Renault Trucks RTEC odstartoval. Celkem 1.642 týmů z 86 zemí od ledna poměřuje své znalosti v písemných testech s cílem zajistit si místo ve finálovém klání, které se pro 24 nejlepších týmů uskuteční 19. června v Lyonu.

Soutěž poprodejních týmu Renault Trucks RTEC

Celkem 6.134 zájemců z 86 zemí, tvořící 1.642 týmů, se přihlásilo do první části soutěže, aby se utkalo o titul „Nejlepší poprodejní tým Renault Trucks“.  Do soutěže se letos nově zapojily týmy z Kuby, Chile a Indonésie.

RTEC je soutěží, která kombinuje sérii teoretických a praktických testů a vyzdvihuje znalosti a dovednosti nejlepších poprodejních profesionálů z mezinárodní sítě Renault Trucks.

Soutěž RTEC tvoří tři části:

  • Dvě písemná kola, během nichž poprodejní týmy Renault Trucks musí zodpovědět dvě série čítající 35 otázek zaměřených na ověření a rozvoj technických dovedností, znalost postupů Renault Trucks a řízení vztahů se zákazníky.
  • Mezinárodní finále, které se uskuteční 19. června v Lyonu, kde změří své dovednosti 24 nejlepších týmů v rámci praktických testů v reálných podmínkách a ten nejlepší z nich získá titul „Nejlepší poprodejní tým Renault Trucks“.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!