Zetor Tractor Show zavítá koncem září na Slovensko

18 září 2019, 10:02

Koncem září se na Slovensku uskuteční tradiční akce Zetor Tractor Show. Celkem na třech místech budou mít ve dnech 24., 26. a 28. září příznivci zemědělské techniky možnost vidět a vyzkoušet traktory Zetor v terénu a při práci s agregacemi.

Zetor Tractor Show 2019

V úterý 24. září narazí zájemci na traktory Zetor v Poľnohospodárskem družstvu Trenčianska Turná, 26. září v Agrodružstvu Soľ a 28. září v Areálu STK Bidovce. K vidění budou modely Crystal HD 170, Forterra HSX 140, Proxima HS 90 T2 a Major CL 80. Kromě odborné prezentace traktorů a jejich agregací se stroji Pottinger se návštěvníci mohou těšit na dobré jídlo včetně regionálních specialit.

Předváděcí akce Zetor Tractor Show v různých zemích pomáhají ke zvyšování povědomí o značce, rozvíjejí a podporují komunikaci s distributory, upevňují dealerské sítě a přispívají i k podpoře přímého prodeje. Zároveň díky nim získává společnost přímou zpětnou vazbu od zákazníků, když její zástupci na akcích diskutují s účastníky o využití a klíčových vlastnostech traktorů Zetor.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!