Nová, hospodárná pneumatika Bridgestone Ecopia H002 snižuje náklady

26 září 2018, 17:41

Společnost Bridgestone představuje nejnovější generaci pneumatik Ecopia. Nové pneumatiky Ecopia H002 s inovativním konceptem dezénu a novou směsí, umožňují vozovým parkům pro dálkovou dopravu snižovat celkové náklady. Je to díky nejvyšší hospodárností ve své třídě, dobré životnosti, výborným vlastnostem na mokru a to při celoročním provozu.

Nová, hospodárná pneumatika Bridgestone Ecopia H002

Nová pneumatika Ecopia H002, ať se jedná o vodící nebo záběrové pneumatiky či pneumatiky pro návěsy a přívěsy, dosahuje ve všech uvedených verzích nejnižší spotřeby paliva ve své třídě, což potvrzuje hodnocení A na informačním štítku EU. Použitím nových pneumatik Ecopia na všech nápravách tažných i přípojných vozidel by mohl průměrný vozový park pro dálkovou dopravu ušetřit značné náklady na palivo a výrazně snížit emise CO2.

Nejnovější generace pneumatik Ecopia kromě přínosů v oblasti hospodárnosti také přispívá k bezpečné jízdě nákladních vozidel ve velmi náročných povětrnostních podmínkách a na mokrém povrchu vozovky. Nová pneumatika obdržela ve verzích pro všechny nápravy tažných i přípojných vozidel hodnocení adheze na mokru B na informačním štítku EU.

Pneumatika Ecopia je však připravena nejen na deštivé počasí, ale i na zimní období, protože je jedinou pneumatikou ve verzích pro všechny nápravy tažných i přípojných vozidel pro dálkovou dopravu s označeními 3PMSF a M+S. Splňuje tak veškeré legislativní požadavky na zimní provoz v celé Evropě.

Nová pneumatika Ecopia H002 bude uvedena na trh v září 2018 s rozměrem 315/70 R 22,5 (vodicí/záběrová), resp. 385/55 R 22,5 (návěsy/přívěsy). Další čtyři produkty budou k dispozici do konce roku 2018. Produktová řada bude v roce 2019 doplněna také o pneumatiky s profilovým číslem 60, aby pokrývala všechny důležité rozměry pneumatik pro dálkovou dopravu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!