Jedinečná technologie nově použita u pneumatik nákladních vozů značky Nokian

24 dubna 2018, 11:45

Jedinečná technologie aramidových bočnic Nokian Tyres vám pomůže užít si letní sezónu naplno a bez defektů. Novinkou letošní letní sezóny je rozšíření této unikátní aramidové technologie Nokian Tyres také na pneumatiky pro lehké nákladní vozy, karavany a přívěsy.

Pneumatika cLine Cargo„Díky technologii aramidových bočnic mají letní pneumatiky Nokian Tyres pro SUV a užitkové vozy zaručenou výjimečnou odolnost, maximální bezpečnost a extrémní životnost. Aramidové vlákno, které se přidává do směsi pryže, zpevňuje bočnice pneumatiky a zvyšuje tak jejich odolnost vůči průpichům a průrazům od kamenů, výmolů nebo obrubníků, které by mohly pneumatiku snadno poškodit. Stejný materiál se užívá také v leteckém a obranném průmyslu,” říká Martin Dražík, produktový manažer pro střední Evropu ve společnosti Nokian Tyres.

Pneumatika Weatherproof C vanV létě jsou pneumatiky pro užitková vozidla a obytné vozy často užívány v náročných podmínkách. Vozidla jsou hodně naložená a obvykle jezdí na špatných silnicích, štěrku a přes obrubníky. Pneumatiky musí proto unést váhu vozidla a zajistit bezpečnost a ovladatelnost ve všech jízdních podmínkách. Proto byla technologie aramidových bočnic rozšířena i na všechny pneumatiky Nokian Tyres pro užitkové a obytné vozy, jako například Nokian cLine Van, Nokian cLine Cargo a Nokian Weatherproof C.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!