PENAX: Knorr-Bremse NG4 EVO PRO pružinové brzdové válce pro pneumatické kotoučové brzdy v přívěsech Schmitz

2 července 2024, 9:46

Společnost Knorr-Bremse představila nejnovější generace výrobků v OE, a to pneumatické kotoučové brzdy typu SyT7 a dvoumembránový válec typu NG4 EVO PRO. Tato harmonizovaná kolová jednotka se používá v návěsech Schmitz Cargobull 9t od března 2023. Vše najdete v nabídce firmy PENAX.

NG4 EVO PRO je inovativní a krimpovaná konstrukce, která již byla představena u brzdových válců (OBC) a dalších řad pružinových brzdových válců, např. u , NG3 EVO, NG5 a NG4 EVO. Pevně a účinně utěsňuje vnitřní součásti před vnějšími nečistotami, jako je prach, špína a vlhkost, čímž poskytuje optimální ochranu a vede ke zvýšení spolehlivosti a životnosti.

Díky robustní a osvědčené samostředicí membráně, výkonové pružině “no touch” a dýchacímu ventilu, které působí společně s vnitřními částmi navrženými tak, aby zmírňovaly nepříznivé účinky teplotních výkyvů, zajišťují nepřetržitý a spolehlivý provoz. Zvýšená odolnost proti korozi na vnější straně chrání před drsným prostředím, což snižuje požadavky na údržbu a zajišťuje dlouhou životnost pohonů.

NG4 EVO PRO je zkonstruován tak, aby byl schopný produkovat velkou sílu. Díky zvýšenému výstupnímu výkonu mohou tyto válce vyvinout značnou sílu, což jim umožňuje zvládnout náročnější úlohy a využití.

Výhody:

  • systém parkovací brzdy s vysokou silou (cca +10% ke standardnímu sortimentu)
  • zvýšená odolnost proti korozi
  • robustní a osvědčená samostředicí membrána
  • s vnitřním dýchacím ventilem
  • šroubovací odvzdušňovací zátka pro větší bezpečnost a lepší ergonomii
  • snížené nároky na údržbu a prodloužená životnost

Kolová jednotka se sníženou hmotností – optimalizovaná pro 9t nápravy návěsů

Pružinový brzdový pohon NG4 EVO PRO

Zcela nová kapitola v oblasti bezpečnosti, spolehlivosti a výkonu znamená, že válce NG4 EVO PRO nejsou zpětně kompatibilní ani zaměnitelné s typy výrobků NG4, NG4+ nebo NG4 EVO.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!