IVECO spouští nové webové stránky věnované příslušenství pro celou řadu svých vozidel

19 června 2024, 15:09

Společnost IVECO oznamuje spuštění zbrusu nových webových stránek věnovaných rozsáhlé nabídce příslušenství pro celou řadu vozidel IVECO. Nové webové stránky jsou navrženy s ohledem na zákazníka, s uživatelsky přívětivou navigací a moderním, přehledným rozhraním.

IVECO spouští nové webové stránky věnované příslušenství

„Naše nové webové stránky s příslušenstvím jsme navrhli s důrazem na to, aby se zákazníci snadno orientovali v rozsáhlé nabídce příslušenství IVECO a našli vše, co potřebují k vylepšení svých vozidel a ke zpříjemnění života na palubě. Stejně jako naše nové webové stránky IVECO jsou rychlé, pohotové a uživatelsky přívětivé. Pro naše zákazníky představují cenný zdroj informací, který jim pomůže získat co nejlepší zážitek z jejich vozidel,“ řekl Nicolò Coppa – manažer produktového marketingu CS EMEA.

Webové stránky obsahují kompletní nabídku více než 500 položek příslušenství určeného pro všechna vozidla IVECO, od lehkých až po těžké modelové řady. Je uspořádán tak, aby zákazníci snadno našli to, co hledají, se sekcemi věnovanými jednotlivým modelovým řadám a v rámci každé sekce s doporučeným příslušenstvím prezentovaným podle potřeb zákazníků. Nabídka příslušenství se neustále obnovuje a nejnovější novinky lze snadno najít ve vyhrazené sekci webových stránek.

U každého příslušenství najdou zákazníci všechny podrobnosti potřebné k rozhodnutí o koupi: jasné označení modelů vozidel IVECO, se kterými je kompatibilní, a všechny technické údaje – od rozměrů až po materiály, ze kterých je vyrobeno. Pokud by zákazník potřeboval další informace nebo pomoc s výběrem, může se snadno obrátit na svého prodejce prostřednictvím kontaktního formuláře, ke kterému se dostane jednoduchým kliknutím na odkaz v horní části vstupních stránek sortimentu.

Nové webové stránky věnované příslušenství IVECO, které jsou k dispozici online na adrese www.iveco-accessories.com, jsou dostupné v angličtině, italštině, francouzštině, španělštině a němčině. Nakonec bude možné stránky prohlížet celkem v 15 jazycích, aby pokryly většinu evropských zemí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!