PACCAR Parts oznamuje výstavbu nového distribučního centra dílů

29 srpna 2023, 16:12

Společnost PACCAR Parts zahajuje výstavbu nového nejmodernějšího střediska distribuce náhradních dílů (PDC) v bavorském městě Massbach. Uskutečnilo se slavnostní položení základního kamene, které předznamenalo začátek investice ve výši 85 milionů eur.

Nové zařízení s plochou 22.000 metrů čtverečních se bude nacházet na pozemku o rozloze 22 hektarů a jeho otevření se očekává již v roce 2024. Tento provoz je navržen tak, aby poskytoval prvotřídní služby síti dealerů s dodávkami a nouzovými objednávkami doručenými během několika hodin.

Distribuční centrum bude mít kapacitu pro uložení více než 80.000 různých dílů.

Centrum Massbach bude využívat špičkové technologie a inovace, včetně hlasem řízené manipulace s materiálem, nejpokročilejšího skenovacího zařízení a automatizovaných balicích systémů, které urychlí realizace objednávek.

Bude dále posíleno i vedoucí postavení společnosti PACCAR v oblasti ochrany životního prostředí, protože budova bude napájena solární energií a bude zahrnovat koncepty „zelené střechy“. Teplotu budovy budou po celý rok udržovat ekologická tepelná čerpadla, na místě má být instalováno zařízení pro nabíjení elektromobilů a celý vozový park zařízení pro manipulaci s materiálem bude elektrický. Ve výsledku to znamená nulové emise plynů na místě a tichý provoz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!