Kalendář SAG CZ 2023

9 listopadu 2022, 14:00

Letní pohoda zalitá sluncem doplněná půvabem mladých modelek a krásou starých aut – to jsou hlavní atributy nástěnného kalendáře společnosti Swiss Automotive Group CZ pro rok 2023.

Kolekce autorských fotografií brněnského fotografa Milana Forsta vznikala v letošních tropických dnech na začátku srpna. Kvarteto půvabných modelek tentokrát doplnila pětice legendárních veteránů ze 60. a 70. let, které ve skvělém stavu udržují, a pro fotografování zapůjčili, členové Veteran car Clubu Domažlice. A to jen pár dní před tím, než pořádali už 48. ročník své oblíbené Jízdy historických vozidel. Naštěstí to ale na místo fotografování neměli daleko, neboť správnou letní pohodovou atmosféru snímkům dodal krásně zrekonstruovaný vesnický statek nedaleko Domažlic a jeho blízké okolí.

Produkční tým marketingu SAG s fotografem, vizážistkou Sandrou Savulou a čtyřmi modelkami z různých koutů republiky vytvořili sehranou partu, takže během pouhých dvou dnů vznikla bezmála tisícovka fotografií. Z nich nakonec byla vybrána třináctka těch nejlepších, protože stejně jako v minulých letech SAG kalendář opět začíná už letošním prosincem.

Video Making of:

Kompletní kalendář je k dispozici ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!