Nový DKV BOX Scandic pro Norsko, Dánsko a Švédsko

1 června 2022, 10:04

Společnost DKV Mobility nabízí novou palubní jednotku DKV BOX Scandic (OBU) pro jednoduchou a komfortní úhradu mýtného v Norsku, Dánsku a Švédsku. Evropský poskytovatel služeb pro mobilitu tak rozšiřuje své portfolio o další palubní jednotku. DKV BOX Scandic lze používat ve flotilách jak nákladních, tak osobních vozidel, a to na všech silnicích, mostech, trajektech a tunelech norské mýtné sítě, ale také na mostech Öresund (Dánsko/Švédsko) a Storebælt (Dánsko).

„Máme velkou radost, že naši zákazníci mohou hradit mýtné ve skandinávských zemích prostřednictvím nové palubní jednotky DKV BOX Scandic. Tímto řešením jim umožňujeme větší flexibilitu a komfortnější jízdu,“ říká Jérôme Lejeune, generální ředitel divize mýtných a refundačních služeb ve společnosti DKV Mobility. „Dalším benefitem pro zákazníky s palubní jednotkou DKV BOX Scandic je registrace do různých slevových systémů, které platí pro silnice, trajekty a mosty.“

Po dodání nezbytných objednávkových formulářů společnosti DKV Mobility a jejich zpracování obdrží zákazník mýtný box poštou. Stejně jako u všech palubních jednotek DKV Mobility lze také DKV BOX Scandic snadno zprovoznit po jednoduché instalaci do registrovaného vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!