DKV rozšiřuje v Česku spolupráci se sítí Benzina ORLEN

23 února 2021, 10:00

DKV Euro Service, přední poskytovatel služeb pro dopravce a firemní fleety, rozšiřuje v České republice spolupráci s největší tuzemskou sítí Benzina ORLEN. Nově mohou držitelé karty DKV tankovat a využívat služby u všech čerpacích stanic této značky.

DKV karta

„Se sítí Benzina ORLEN spolupracujeme již více než třicet let. U našich zákazníků se těší velké oblibě díky vysokému standardu služeb, kvalitním pohonným hmotám a široké nabídce paliv včetně prémiových. Jsem rád, že se nám podařilo rozšířit akceptaci karty DKV na dalších 200 stanic a můžeme našim zákazníkům nabídnout špičkové služby v celé síti,“ říká Lukáš Ondráček, ředitel české a slovenské pobočky DKV Euro Service.

Kartou DKV lze v síti Benzina ORLEN kromě konvenčních paliv bezhotovostně hradit i další služby, například myčky nebo doplňování CNG a LPG.

„Tímto vycházíme vstříc nejen dopravcům, ale i firemním flotilám, kterým tak můžeme zajistit kompletní nabídku služeb u této prémiové značky a zároveň u největší tuzemské sítě čerpacích stanic s 25% podílem na trhu,“ doplňuje Lukáš Ondráček.

Kartu DKV aktuálně akceptuje více než 63.000 čerpacích stanic v Evropě, z toho v Česku lze kartu DKV využít u 1.350 stanic. Údaje o jejich poloze a další užitečné informace jsou dostupné v online vyhledávači čerpacích stanic a plánovači tras v rámci DKV Maps na stránkách společnosti nebo v aplikaci DKV pro chytré telefony s operačními systémy Android, IOS a Windows.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!