Firma PACCAR prodlužuje uzavření svých závodů

8 dubna 2020, 12:56

Firma PACCAR Inc. nechává i nadále uzavřené své výrobní závody a zároveň aktualizuje své obchodní plány pro rok 2020 v souvislosti se změnami světové poptávky a sníženým výhledem pro globální ekonomiku v důsledku koronavirové pandemie.

DAF Paccar

Firma PACCAR prodlužuje pozastavení výroby kamionů a motorů ve svých závodech po celém světě do 20. dubna 2020. Společnost bude pravidelně vyhodnocovat vývoj a tomu přizpůsobovat svůj provoz. Nicméně i nadále bude pokračovat ve své poprodejní podpoře v dopravě, protože to má zásadní význam pro zásobování zdravotnickým materiálem, potravinami a zajištění infrastruktury firem po celém světě.

Snížené výrobní plány vyplývající ze změn poptávky a vládních nařízení se promítnou do finančních výsledků za první čtvrtletí a zbytek roku 2020. Společnost předloží aktualizaci svých prognóz na rok 2020 a výsledky za první čtvrtletí během prezentace finančních výsledků, plánovanou na 21. dubna 2020.

Společnost má silnou finanční pozici, s likviditou a úvěrovými ratingy investiční třídy A+/A1. Celková hodnota hotovosti z provozních činností a převoditelných cenných papírů s vysokou likviditou ke konci února 2020 činila 4,28 miliardy USD. Společnost má také přístup k aktivním úvěrovým zdrojům ve výši 3 miliardy USD.

Vynikající bilanční pozice společnosti PACCAR, zkušený manažerský tým a vynikající zaměstnanci přispívají k úspěšnému řízení společnosti v tomto obtížném období, “uvedl Preston Feight, generální ředitel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!