Interaction: Nový design etiket značky Spies Hecker

13 března 2020, 14:55

Společnost Interaction představuje nový desing etiket značky Spies Hecker. Čísla produktů jsou nyní ještě snadněji rozpoznatelná a záměna mezi jednotlivými komponenty, jako jsou tužidla nebo ředidla je prakticky vyloučena. Kromě toho lze nyní produkty velmi snadno přiřadit k systému. Nový design etikety přináší malá, ale významná vylepšení.

Nový design etiket značky Spies Hecker

Produkt a etiketa patří k sobě a musí splňovat nejvyšší standardy. Etikety pomáhají snadno identifikovat produkt a poskytují veškeré relevantní informace. Je důležité, aby všechny relevantní informace byly jasně viditelné.

Hlavní prvky v novém designu etiket

  • Čísla produktů byla zvětšena, aby byla snadněji identifikovatelná ve skladu nebo v lakovně. Jsou jasně viditelná, jak v míchárně, tak na pracovním stole.
  • Technologické barevné kódy – Stejně jako dříve, velké barevné postranice ukazují technologii / materiál uvnitř plechovky. Ukazují přesně, co k sobě patří a vylučují zmatek.
  • Barvy podle skupiny výrobků Čtyři speciální barvy nad technologickým pruhem označují skupinu produktů. Zejména to zabraňuje promíchání mezi tužidly a ředidly, a tím je práce ještě bezpečnější.
  • Loga systému – Na každé plechovce je nyní logo systému. Označuje, které z hlavních produktů se k sobě hodí nejlépe, a lze je tedy zpracovat nejefektivněji.
  • Základ/Plnič – Základ a plnič mají nyní na přední straně jasně viditelnou tečku, která označuje příslušnou barvu materiálu.
  • Bezpečná manipulace – Symboly v postranním panelu pomáhají pro bezpečné a správné zacházení s výrobky.
  • Oblast použití – Permafleet výrobky oranžové barvy nesou další symbol, který označuje, zda jsou určeny pro užitková vozidla nebo průmyslové aplikace.
  • QR kódy – S jednoduchou čtečkou kódu QR / aplikací můžete rychle najít informace o aplikaci na webu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!