Kalendáře ZETOR na rok 2020 jsou již v prodeji

6 listopadu 2019, 10:52

Společnost ZETOR TRACTORS uvedla do prodeje kalendář na rok 2020. Letos se však rozhodla zcela změnit koncept kalendáře a zapojila do výroby své zákazníky a fanoušky. Cílem bylo vytvořit společnými silami kalendář zobrazující traktory při běžných činnostech a v přirozeném prostředí – přímo u zákazníků a fanoušků značky ZETOR.

Kalendáře ZETOR na rok 2020

V červenci proto vyhlásila soutěž, na jejímž základě zasílali uživatelé traktorů ZETOR fotografie svých strojů. Ze stovek fotografií bylo nakonec vybráno 54 z nich na titulní stranu kalendáře. Absolutním vítězem se stala fotografie traktoru ZETOR FORTERRA 130 HD od paní Moniky Musilové z Hanácké zemědělské společnosti Jevíčko, konkrétně ze střediska živočišné výroby v obci Biskupice u Jevíčka.  Právě tam se následně pořizovala fotografie pro měsíc říjen. Většina zbývajících fotografií v kalendáři pak vznikala u zákazníků v České republice a na Slovensku.

„Cílem projektu bylo zapojit do kalendáře na příští rok naše zákazníky a fanoušky, pro které je kalendář zároveň primárně určen. Potěšilo nás, jak velký zájem soutěž vyvolala, a děkujeme všem za zaslané fotografie. Prostor v kalendáři je však omezený, a tak jsme se pokusili vybrat od každého trochu,“ vysvětluje Jakub Hurta, manažer marketingu společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Traktory ZETOR najdou na různých místech široké spektrum využití, což se odráží i v novém kalendáři. Stroje jsou na fotografiích zachyceny  nejen při práci na poli, ale také při krmení a práci kolem dobytka, svážení dřeva v lese nebo třeba při údržbě sportoviště a parku.

Zetor kalendář 2020

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!