Hankook doplňuje svou řadu zimních pneumatik 2019/20 o nové dezény

24 září 2019, 15:43

Výrobce pneumatik Hankook rozšiřuje své portfolio na nadcházející zimní sezónu a přidává další dva nové dezény. Nová zimní pneumatika i*cept LV doplňuje populární řadu i*cept family pro osobní automobily a SUV novou speciální pneumatikou pro dodávky a menší nákladní automobily. Kromě toho bude také představena Vantra ST AS 2, zcela nová celosezónní pneumatika pro dodávky a menší nákladní vozy, aby pokryla zvýšenou poptávku v tomto segmentu.

Zimní pneumatiky Hankook

Prémiový výrobce pneumatik Hankook představuje na novou zimní sezónu novou pneumatiku Winter i*cept LV pro dodávky a menší nákladní vozy. Nejnovější model populární a vysoce výkonné řady i*cept přesvědčí nejen svou vhodností na zimu, ale i výrazně větším počtem najetých kilometrů a tudíž ekonomičností: Technici společnosti Hankook dosáhli vylepšený kilometrový proběh (počet najetých km) ve výši cca 10 % v porovnání s běžnými modely, včetně širšího designu vzorku.

Optimalizovaná drážkovaná struktura na ramenním bloku brání nepravidelnému opotřebení a přispívá ke zvýšení počtu najetých kilometrů a hospodárnosti, což bude zajímat zejména manažery vozového parku. Zimní pneumatika Hankook Winter i*cept LV bude nejprve vyráběna v celkem 24 rozměrech od 15 do 17 palců s šířkami dezénu 175 – 235 mm a poměrem stran 75 – 60 v rychlostních indexech R a T.

Hankook také rozšiřuje své portfolio pro dodávky a kategorii lehkých nákladních vozů o novou celosezónní pneumatiku Vantra ST AS 2 se symbolem 3PMSF. Nová Vantra ST AS 2 ukáže své silné stránky zejména na plochách silnic, které jsou běžné v městských oblastech během chladné sezóny a se svou speciálně vyvinutou technologií „Ice-Philic-Technology“ zajišťuje zvýšenou přilnavost i při nižších teplotách. Tato inovace v celosezónní řadě pneumatik Hankook je nyní k dispozici na evropském trhu v 15 rozměrech od 14 do 16 palců s šířkou běhounu 185 – 235 mm a poměry stran 80-60 v rychlostních indexech Q, R, S, T a H. Další rozměry se v současné době vyvíjejí.

Dále byla zrevidována stávající zimní řada v segmentu osobních automobilů. Dezény ultra vysoce výkonných pneumatik Winter i*cept evo 2 a Winter i*cept evo 2 SUV s asymetrickým designem vzorku, speciálně vyvinuté pro zimní silniční podmínky ve střední a západní Evropě, zajišťují sportovní, pohodlné ovládání na vlhkých i suchých vozovkách, dobrou trakci a brzdný účinek i na zasněžených plochách.

Nové zimní dezény Hankook

Hankook Winter i*cept evo 2 je k dispozici celkem ve 116 velikostech od 15 do 20 palců s šířkami běhounů 185 – 295 mm a poměry stran 30 – 65 v rychlostních indexech T, H, V a W, především jako verze se zvýšenou kapacitou zatížení (extra zatížení – XL). Hankook Winter i*cept evo 2 SUV je k dispozici v 50 rozmerech od 15 do 21 palců s šířkami dezénu 215 – 315 mm a poměrem stran 35 – 75 v rychlostních indexech T až W. Různé rozměry nabízí také HRS (Hankook Runflat System) technologie nebo Hankook Sealguard.

Winter i*cept RS 2, speciálně vyvinuté pro vozy nižší střední třídy a střední třídy jsou optimalizovány na zimní podmínky převládající ve střední a západní Evropě a jsou nyní k dispozici v 67 rozměrech od 13 do 17 palců s šířkami běhounů 135 – 225 mm, poměry stran 80 – 45 a v rychlostních indexech T, H a V.

Kromě toho Hankook restrukturalizoval a dále rozšířil svou celosezónní řadu pro osobní automobily a SUV pro sezónu 2019. S celosezónními Kinergy 4S 2 pro osobní automobily a Kinergy 4S 2 X pro SUV nabízí Hankook alternativu k použití převážně v městských oblastech. Dezén běhounu ve tvaru V a ultramoderní složení běhounu, které mimo jiné zahrnuje přírodní olejové složky, zajišťuje stabilní chování při řízení a brždění po celý rok napříč různými teplotními rozsahy, které jsou v Evropě obvyklé.

Na zimní sezónu 2019/2020 Hankook nabízí Kinergy 4S 2 v 54 rozměrech od 14 do 19 palců v 70 až 35 sériích a šířkách běhounu od 165 do 255 mm v rychlostních pásmech T, H, V, W a Y. Kinergy 4S 2 X je v současné době k dispozici v 10 rozměrech od 17 do 20 palců v 65 – 45 sériích a šířkách běhounů od 215 do 275 mm v rychlostních indexech H, V a W.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!